domingo, 19 de diciembre de 2010

Fem les fotos, de Carlos Jurado



En el nostre hort ecològic del INS El Cairat, jo vaig fent les fotos. El meu professor ha creat un bloc on podem veure, com va el nostre hort, de forma que faig les fotos per a que la gent se les miri. N'hi han de diversos temes, com ara les fotos dels bancals, les fotos de les plantes, de la terra on hem plantat, de l'hort sencer, de les eines de treball i les més importats, les fotos dels alumnes de 4t A treballant a l'hort.

Les fotos que faig, me les guardo a la càmera del meu mòbil, i quan ja tinc moltes fotos fetes, les passo al tutor, el Benito. Ell les passa totes al bloc de manera que puguem veure les fotos, el procediment que hem seguit a l'hort i per fer treballs a classe, etc.

4 comentarios:

  1. jo creia que el Carlos, no feia res però ara que penso si que fa perque fa el Treball de Tots i a més ha de fer fotos passar-les del mobil a l'ordinador i depres penjar-les al blocg

    ResponderEliminar
  2. Nadial el Khoulati dijo...

    dons que la feina del carlos es una mica mes facil que la nostre .
    hauria de ser una mica com la nostre mes o menys.a mi magrada faci aquesta activitat.

    Publicado por Nadial el Khoulati en 05:05

    Carlos Jurado dijo...

    Jo crec que la meva feina es com la de tothom i si us pareu a pensar una mica el Carlos fa la mateixa feina que vosaltres per que ademas de fer les fotos del hort i passar-les al Benito també treballo al hort como tots els demes companys que també treballen.

    Per això crec que abans de fer una critica hi ha que pensar i veure el que fan els companys de classe i no observar la feina més fàcil si no que hi ha que observar tota la feina.

    7 de enero de 2011 07:38

    ResponderEliminar
  3. NADIA no es veritat el carlos fa la feina com tuthom numes que no es nota, la proxima vegada pots ser tu la que fagui les fotos i veuras com es la seva feina.

    TESTiMU <3

    ResponderEliminar