lunes, 20 de enero de 2014

Trasplantament d'espinacs

El dia 20 vàrem trasplantar les espinacs a l' hort.

29 comentarios:

  1. El 20 de gener vam trasplantar a l'exterior faves, pesols i espinacs.

    El 23 de gener vam sembrar pesols, cebes. Vam posar testos al nostre pati i a l'interior de la nostre classe. La diferencia de dintre i fora es que com a dintre sempre li dona el sol doncs creix més ràpid, en canvi, a l'exterior com el sol no li dona sempre doncs li costa més de sortir la planta.
    El dia 3 de febrer vam sembrar en un test menta, un a l'exterior i un altre a l'interior.



    ResponderEliminar
  2. Haviem sembrat pèsols, cebes i menta en interior, també havíem transaplantat:Faves, pesols i espinacs en exterior, la diferència de sembrar en interior i tranplantar en exterior és perquè canvia el clima, és a dir, que en interior és més calent i en exterior més fred.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si t'ho observes les plantes de l'interior i exterior, quines diferències veus?

      Eliminar
  3. 20 GENER.
    Exterior: Vam fer transplantar:
    -FAVES.
    -PESOLS.
    -ESPINACS.
    23 GENER:
    Vam sembrar pesols, cebes i menta.
    Vam rellenar uns testos al interior (classe) e exterior (pati, en un racó).
    Creix més ràpid a l'interior que al exterior perquè es natural.
    3 FEBRER:
    Vam semblar menta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Corregeix les faltes:
      a l'interior.
      i exterior.
      a l'exterior.
      Què vols dir natural? quina diferència trobes entre les plantes d'interiors i exteriors?

      Eliminar
  4. judithtinajerosanchez@elcairat.portaledu.cat3 de febrero de 2014, 23:57

    El 23 de gener vam plantar al exterior Faves, Pesols i Espinacs y a l'interior Pesols, Cebes i Menta. Vam plantar-ho en testos, la meitat dintre de l'aula i l'altre meitat a fora a l'hort. La temperatura de fora i de dintre no es la mateixa, la de dintre es mas calorosa i fa que creixin mes rapid.

    ResponderEliminar
  5. Ara heu d'escollir una planta i heu de fer el comentari següent:
    - El nom de la planta
    - Quan es va trasplantar?
    - Quan es recol·lecta?
    - Inserteu una foto de la planta de l'hort.
    Dia últim per presentar: 1 de març

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El dia 13 de febrer vam plantar romaní, farigola, canclino menta salva pocioment i julivert

      Eliminar
  7. el 13 de febrer vam trasplantar romania, farigola, canclino, menta, julivert
    La menta es trasplanta en febrer y es recolecta dues vegadas al anys y presento una mica de infroacio sobre aquesta planta
    La Menta o Toronja és una planta que s'assembla molt a la Hierbabuena. La Menta posseeix una tija de color vermellós i la Hierbabuena verda.
    es recullen les fulles dues vegades l'any

    ResponderEliminar
  8. El 20 de gener vam trasplantar a l'exterior faves, pesols i espinacs.

    El 23 de gener vam sembrar pesols, cebes. Vam posar cestes per plantar al nostre pati i a l'interior de la nostre classe. A l'interior creixen mes rapides.

    El dia 3 de febrer varem sembrar plantes aromatiques.

    ResponderEliminar
  9. El dia 13 de febrer hem transplantat al nostre hort molt tipus de planta.Vam transplantar la farigola, menta,julivert,caclino ,romani,,salva.Cadascú va tranplantar una planta i després les vam regar i li vam possar el noma a cadascuna de les plantes.

    ResponderEliminar
  10. SADIKA EL KHOULATI
    Ahir que va ser di 31/03/2014 em plantat tomáquets i pebrots.pebrots. Després hem observat els pesóls que ja comensaben a creixer, i també bam recol·lecta una escaroles i enciams negres.

    ResponderEliminar
  11. Ahir era 31/3/14 vam plantar tomaqueres, pebrots i vam recol·lectar escaroles, enciam negre,i vam observa que els pesols van surti les vaines.

    ResponderEliminar
  12. Ahir 31.3.2014 vem plantar tomaquets i pebrots,tambe vem recolectar escaroles i enciam negre. Vem poder observar com els pesols ja anaven sortin les vaines de color verd-clar on es formarien els posols, tambe vem veure que les maduixes van canviar de color de les fulles i anaven creixen.

    ResponderEliminar
  13. El dia 31 de març vam plantar tomàquets i pebrots. Vam recol·lectar totes les escaroles i els enciams negres, també vam observar que els pèsols ja els hi sortien les vaines

    ResponderEliminar
  14. El dia 31.3.2014 vem recolectar enciam negre i escaroles, tambe vem aprofitar la terra per transplantar tomaquets i pebrots. Vem observar tambe que les maduixes havien canviat de color verd-clar.

    ResponderEliminar
  15. Sadika El Khoulati.
    El dia 7 de abril vem transplantar carbassóprimer vem fer uns caballons , medir cada 40 cm i posar una planta i el vem adovar i regar. Després vem sembrar pastanages.També hem recol·lectar bledes.Finalment vem fer una neteja als bancals ,vem treure les males herbes i tambe hem airejat la terra.

    ResponderEliminar
  16. El 7 d' abril vam trasplantar carbasons (vam fer uns caballons,vam utilitzar el metro per cada 40 cm plantar el carbassó, despres vam adobar la planta i regar-la), vam sembrar un altre cop pastanagues a veure si aquesta vegada creixen millor, vam recol·lectar les bledes, vam arrancar les males herbes dels bancals i vam airejar la terra

    ResponderEliminar
  17. ·El 31 de Març varem plantar Tomàquets i Pebrots. També vam recol·lectar la gran majoria d'escaroles i enciam negres. Ens varem adonar de que ja comencen a florir les maduixes i que als Pèsols ja li en surten vaines.

    ·El 07 d'abril varem recol·lectar gran majoria de bledes del bancal Numero 5. Varem airejar la terra i la varem adobar, també varem treure les males herbes. Varem sembrar Pastanagas y vam transplantar Carbasses.

    ResponderEliminar
  18. El 7 d' abril vam trasplantar carbasons (vam fer uns forats, vam utilitzar el metro per cada 40 cm plantar el carbassó, despres vam adobar la planta i regar-la), vam sembrar un altre cop pastanagues a veure si aquesta vegada creixen millor, vam recol·lectar les bledes, (les que quedaven) , vam arrancar les males herbes dels bancals i vam airejar la terra. Poc a poc el hort va millorant.

    ResponderEliminar
  19. El dia 7.4.2014 vem transplantar el carbassó vem fem caballlons primer una vegada teniem el bancal vem medir por cada 40 cm un forat vem adobar la planta i vem regar tots els carbassóns.

    vem sembrat les pastanages habeure si aquesta vegada surten millor que la del altre dia , vem recol´lectar les bledes del bancal 5 una vegada tot recol´lectat vem arrancar les herbes i vem airejar la terra

    ResponderEliminar
  20. Ahir dia 7.4.2014 vem trasplantar carabassó i cada 40cm posàvem llavors de pastanagues avera si aquest cop creixen millor, també vem recol·lectar les bledes. Aprofitant de que vem recollir vem airejar la terra per quan tornem a trasplantar un altre dia vem arrencar les males herbes per que creixin millor les hortalisses.

    ResponderEliminar
  21. El dia 7 d'abril vem trasplantar el carbassó i també vem possar de nou la pastanaga cada 40 cm, un nou intent per a veure si creix, perquè la darrera vegada que ho vem fer, no vem obtendré solució.
    I a continuació vem netejar els passadisos perquè vem treure les males herbes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hem tret les males herves, hem recolectata pesols y faves estan creixent les meduixes y hem recolectat enciams.

      Eliminar
  22. Sadika El Khoulati
    Vem recolectar les faves i els pesòls ,estaven de color verd i molt grans.Després vem oserbar les maduixes i hem vist que ja comensaben a sortir de color verd peró despres es van possar de color vermell.Finalmen vem treure algunes males herbes que i havia al hort i vem regar .

    ResponderEliminar
  23. el dia 2 de maig vem recolectar les faves i els pesols, estaven molt grans, despres vem mirar com estaven les maduixes creixent , finalment vem treure les males herbes y vem regar tot l`hort

    ResponderEliminar