martes, 11 de octubre de 2011

Meteorologia al mes de setembre i octubre del 2011

El setembre ha sigut un mes molt calorós, on ens ha fet molta i molta calor i en canvi ha plogut un dia. Gràcies a aquestes temperatures tant excessives que han fet hem tingut que treballar molt el nostre sòl. Hem tingut que regar molt perquè el nostre sòl tornes a estar be i l'hem tingut que remoure bé. Hem fet molt peró encara ens queda bastant. Tenim que treballar per poder aprofitar el sòl del nostre hort.


Climàticament, el Setembre i l'Octubre solen ser els mesos més plujosos de l'any a gran part de Catalunya, especialment al litoral i prelitoral, però en aquest cas el més de setembre ha sigut molt calorós i el d'octubre hem tingut poca pluja.

Al mes de setembre: En Cataluña, la temperatura media ha superado en 2,3ºC. Este mes ha sido el más cálido desde el año 1987. Las temperaturas diarias han sido muy elevadas salvo los días 18 y 24 en los que se registró un acusado descenso. Las máximas del mes se observaron entre los días 8 y 13.

Al mes d'octubre: En Cataluña, la temperatura media ha superado en 2,2ºC. Ha sido el mes de octubre más cálido desde el año 2006. En la primera quincena del mes, las temperaturas han sido muy elevadas, siendo más moderadas en la segunda.


No hay comentarios:

Publicar un comentario