viernes, 7 de diciembre de 2012

Agricultura ecològica (2a part)



A continuació us presentem dos vídeos en els que, amb dos perspectives diferents, ens mostren dos formes de fer agricultura:



PLANTAS MEDICINALES, LA FARMACIA VERDE 






2 TOMATES Y DOS DESTINOS



Comenteu amb  10 línies per cada vídeo (en total 20) quines són les idees més importants que ens  volen transmetre. Es valorarà el contingut, la qualitat de la redacció i l'ortografia.








15 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. PLANTES MEDICINALS, LA FARMÀCIA VERDA

    La idea principal és que vol que el països mes desfavorits puguin obtenir una varietat de plantes *curativas i no solament pel països desfavorits sinó per a nosaltres mateixos, però com sempre la *politica i el govern sempre va un pas mes per davant, ja que si aquestes plantes surten al mercat les perdudes es valorarien en milions, i això a ells no els interessa, a ells els interessa que les fabriques portin la iniciativa a l'hora de produir aliments i altres coses, perquè és mes econòmic però mes car ja que la seva producció és molt mes cara però dolenta per a la nostra pròpia ja que es conrea massivament i conseqüència es posen insecticides. Hi ha llocs que esta prohibida l'entrada de plantes com ara la *Estevia a països com per exemple Estats Units i per això el vol promoure i recolzar l'ensenyar a conrear aquestes plantes a països del tercer món així moririen menys persones i haurien menys malalties,però per això la posen a preus altíssims perquè la gent que no tingui recursos econòmics no puguin comprar-la que és el que ha ells els interessa.

    ResponderEliminar
  3. PLANTES MEDICINALS. LA FARMÀCIA VERDA
    Aquet senyor tenia hipertensió. I gracies a les plantes medicinals es va cura per això ens explica sobre les plantes medicinals,que aquestes plantes poden cura com ara la estevia que cura la diabetis, l’artemisa cura la malària. Aquest senyor volia que es sàpigues que les plantes poden cura moltes malalties .Per això venia plantes Ferra Adrià i mes cuiners. En Africà mor molta gent per la malària i aquestes plantes els pot cura, i no utilitzen aquestes plantes per cura la malària.

    ResponderEliminar
  4. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  7. PLANTES MEDICINALS, LA FARMÀCIA VERD

    Es un senyor gran que tenia hipertensió i gracies a la medicina natural es va cura la seva terra perquè va deixar els productes químics i cuan va deixar de posar aquest productes es cuan es va cura de la seva malaltia i es oposava que era dels productes que posa va als cultius de la se va terra i les plantes també el van cura.

    Una de les plantes es la estevia que cura als diabetis i la altre es la artemisa que cura la malària.

    La estevia esta prohibida en alguns països de plantar, també la artemisa no ensenyen a cultivar-los.

    ResponderEliminar
  8. Aquet señor el que en vol transmitir es que hi ha medicaments que poden curar la diabetis i la malaria.
    La planta que pot arribar a curar la malaria es la antemisa que esta composta per vitamines A, B i C, es pot tomar amb infusió. Es poden trobar a terrrenys bruts i a cespeds.
    Tambe tenin una altra planta medicinal que es la stevia que cura la diavetes hi ha 2 millos de persones que moren per no coneixer la stevia perque al EE.UU esta prohibida. Les propietats que te la stevia es:
    No es procesa al fetge.
    Es pot utilitzar sense procesar la fulla.
    Es 6 vegades mes antioxidant que el tè verd
    I moltes propietats mes .
    Aquesta planta nomes es tracta a una empresa a tot el mon i es a la India, perque nomes es tracta a la India si es una plata natural que cura la diabetes??
    perque aquesta planta es pot trobar molt subint a l'Africa.
    Yo crec que tendriem que intentar de popularitzar plantes 100% naturals per la medicina.

    ResponderEliminar
  9. Un senyor agricultor comenta la stevia que es una planta medicinal, que ayuda als que tenen la malaltia de la diabetes per combatirla.
    També explica sobre la artemisa que ayuda a combatir la malaria.
    Aquestes plantes han pogut salvar moltes vides pero no han conegut ni obtingut aquestes plantes ja que son naturals i per la economia no es pot extendre a tots els paisos perque no funcionaria.
    Les fulles de les plantes d'aquest gènere té una dolçor més tènue al principi de la seva degustació i una durada més llarga que els del sucre comú.

    ResponderEliminar
  10. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  11. Dos tomates y dos destinos

    En un bar se conocen dos tipos de tomates uno vive en el huerto y el otro en un invernadero y nos explica:
    Los tomates de huerto tienen muchísimo mejor olor que uno de un invernadero.
    En los invernaderos suelen crecer mas rápido que en el huerto.
    Por el huerto necesita agua, sol... y en el invernadero se alimenta de productos químicos.
    También en el huerto suelen tener muchísimo mejor gusto que en un invernadero ya que en el huerto pide abono y el invernadero pide productos químicos

    ResponderEliminar
  12. 2 TOMÀQUETS I 2 DESTINACIONS

    La història es desenvolupa en un bar, quan es troben dos tomàquets que parlaven per xat , demanen per prendre. El tomàquet natural demana fem però com no ho tenen de fem demana aigua, i el tomàquet menys natural demana per prendre insecticides, comença a parlar condeixo de sobte surt de tema de conversa on creació i com van créixer el tomàquet natural, li explica a l'altre tomàquet que ell va néixer al costat d'un riu i en el camp amb altres hortalisses,i ell era molt feliç estant alla on va ser conreat mentre que l'altre tomàquet havia crescut en un hivernacle amb altres tomàquets i li explicava també que ells allí no eren feliços ni parlaven amb els de més tomàquets, ja que ells estaven hi ha solament per créixer i ser menjats i quan se són a punt de marxar es proven un a l'altre i al final el natural aquesta molt mes bé ja que a estat conreat naturalment sense insecticides ni gens en diferència de l'un altre que havia estat conreat amb insecticides i altres químics.

    ResponderEliminar
  13. DOS TOMÀQUETS I DUES DESTINACIONS

    Aquesta història calmi s’atropella en una cafeteria, on queden dos tomàquets que sant conegut per xat. El tomàquet que ve del camp que es diu Maurici i i el que ve del laboratori es diu CA44. Maurici fa olor de CA44 i no feia olor de gens però Maurici feia olor de fem.
    Maurici li explica una mica pujada al poble, que vivia a costat d'un *rio. Que vivia amb les albergínies, els pebrots, les mongetes, els enciams. Li explica que pel dia prenia el sol i a la nit els regaven i miraven els estels. CA44 li explica d'on ve. Que ve d'un laboratori molt prestigiós. Que ells no seu *dicaban a mirar estels ells seu *dicaban a creix i a créixer, es tira van *placiditas i herbicides i altres químics, tan ben viatjaven per tot el món (flama *harba negoci).
    Maurici sap a tomàquet i CA44 no sap a res. CA44 li planteja casar-se amb ell però Maurici es va corrent.

    ResponderEliminar
  14. DOS TOMATES Y DOS DESTINOS

    Este vídeo nos habla de dos tomates uno cultivado en huerto y con productos naturales y el otro cultivado con productos químicos, nos quieren explicar que los tomates cultivados están mas buenos y que huelen a tomate y mas frescos que los que están echos por productos químicos.

    TOMATES NATURALES: Se cultiva en tierras sanas y sin nada de productos químicos y a la tierra se le echa un solo producto el estiércol y agua.

    TOMATES ECHOS CON PRODUCTOS QUÍMICOS: La mayoría se cultivan en invernaderos y controlando el proceso las 24 horas.

    Yo creo que los tomates echos con productos químicos son mas caros que los echos en huertos por que los que están con productos químicos se dejan mas dinero en productos y ahí mas trabajadores.

    ResponderEliminar
  15. Dos tomàquets i dos destins

    Són dos tomàquets que queden a una cafeteria,un be del camp i el altre del laboratori.El tomàquet que ve del camp que es diu Maurici i el que ve del laboratori es diu CA44. Maurici va olorar a CA44 i no feia olor a res ,però encani Maurici feia olor de fem.
    Iavors en estan en un restaurant i demanen,Maurici demana fem però com no ho tenen demana aigua, i el tomàquet menys natural demana per prendre insecticides.
    Se explica'n on viuen i tot aixo,el Maurici viu al costat de un riu,amb altres especies de hortalisses,i CA44 li explica que ell esta en un laboratori i que no parla amb ningun tomàquet,i que el inflen perquè es posi guapo i vermell.
    Iavors marxen,i el tomàquet natural li diu provem,i el CA44 li diu estas boníssim i diu Clar perquè esta fet amb productes naturals,encani el altre esta dolent.

    La meva opinió esque la aparició no te res que veure,perquè pot tenir bona pinta i esta dolent,encanvi un que te mala pinta i que estigui bo.

    ResponderEliminar