sábado, 21 de enero de 2012

El treball de cadascú

De dues en dues persones teníem les nostres obligacions a l'assignatura de l'Hort. Abans de sortir a l'hort, el Benito( tutor de la classe de 4tA i professor d'aquesta asignatura), decidia el treball que teniem que cumplir cada persona de la clase.
  • Per exemple, el Marcel Ramoneda i el Cristian Muñoz, el que feien un dia era podar els arbres, mentre un pujava a l'escala i podava l'altre sostenia l'escala, amb les ulleres de protecció posades. Les ulleres són una de les coses més importants i una norma que havíem de seguir, perquè queien trossos de branques i fulles i podies ferte mal. De vegades pujaven els dos per acabar fer el treball més rapid, i el professor vigilava l'escala.
  • L'Abdel i el Dani Sanchez el que feien era agafar la regadora i fer viatges. Les omplien i les portaven i anaven regant els bancals, sempre quedaven parts sense regar i tenien que omplir tots els trossos que quedaven.
  • L'Alfonso Gullon i la Maria Quijada recollien les fulles que queien de l'arbre o que se havia emportat el vent, i les ficaven dins d'una bossa d'escombreries.
  • La Tania feia cartells per saber quina hortalissa hi havia a cada lloc del bancal, i per posar el cartell utilitzava un martell.
  • L'Albert Tarrazona el que feia és anivellar una mica els bancals, perquè estavan desnivellats.
  • I per ultim el Joan Casanova feia fotos a les accions o coses més importants que passaven en aquell hort.
De vegades no anava bé però quan tots ens posavem d'acord per a treballar bé i no desconcentrar-nos, anava perfecte, perquè cadascú feia el treball que a ell li agradava.

No hay comentarios:

Publicar un comentario