miércoles, 15 de junio de 2011

El curs acaba






Hola companys, com diu el títol, c'est fini. Després de tot un curs de treball podem dir amb molta alegria i satisfacció que hem aconseguit fer l'hort que ens havíem proposat!! I hem conreat moltíssimes coses: tomàquets, maduixes, cebes, alls, faves, pèsols, espinacs, enciams, rabanets, menta, alfàbrega, etc.

Tot i que hem hagut de treballar força, ha estat més fàcil del que podia semblar, doncs els nois i noies de 4t A han estat fantàstics (sense oblidar-nos del Cristian que va començar el curs amb nosaltres!), han participat, han col·laborat i han cuidat l'hort com si fos el que és, un ésser viu. Són moltes les anècdotes que podríem explicar, des de la increïble connexió d'internet que tenia el fanal del nostre hort, fins al fantàstic te amb menta que ens va fer el Yassine. Però potser jo em quedaria amb aquesta frase d'una alumna, en una càlida tarda a l'hort: "quan estic a l'hort respiro".

El nostre hort del Cairat ha suportat pluges quasi tropicals, destrosses per part d'aquells que no són conscients de la seva connexió amb la natura, i ha pogut tirar endavant tot i el pensament pessimista de que allà, en aquell trosset de terra àrid i compactat del pati, no podia créixer res. Aquí us deixem amb un vídeo del Carlos Jurado que mostra breuement el treball de tot un curs.

A tots, nois i noies de 4t A, la meva enhorabona per la feina feta i gràcies per els bons moments que hem compartit a l'hort. Els fruits, tard o d'hora, arriben.

5 comentarios:

  1. La verdad es que si, nos lo hemos pasado muy bien espero que esto siga mucho tiempo Benito.

    ResponderEliminar
  2. Tienes mucha parte de razón Benito yo era uno de los que decía que no podía crecer nada, pero la naturaleza sorprende.
    Y lo de las anécdotas del fanal mejor que hable el Izan; ) jeje.
    Y a pesar de todos los daños ocasionados hemos continuado sin derrumbarnos y al final lo conseguimos, ahora espero que alguien continúe con lo que nosotros hemos empezado.
    A sido una buena experiencia.

    ResponderEliminar
  3. Gracies també al Benito, que ha sigut el que ens ha fet creure que podíem i ens ha motivat a tirar endavant el projecte que al dia d'avui fa el seu fruit.

    ResponderEliminar
  4. Tots aquests valors que heu après treballant l'hort del Cairat us servirà forà de l'Institut ja que la vida continua. Estic segur que recordareu al Benito com aquell professor que va confiar amb vosaltres.Enhorabona

    ResponderEliminar
  5. Hay aquest hort es lunic record que hem queda del Cairat..
    La veritat esque el Benet ha fet mes de lo que ha pugut per podernos enseñar com cuidar un Hort.
    Gracias Benito i losiento por todas las cosas malas que hice.

    ResponderEliminar